Ingrediente:4 oua
27 linguri zahar
24 linguri ulei
3 iaurturi mici
2 linguri de amoniac stins in iaurt
28 linguri de faina
3 linguri cacao
Ouale se freaca cu zaharul pana se topeste se adauga celelalte ingrediente.pe tava de la aragaz se pune hartie de copt,se toarna jumatate din compozitie,in jumatatea ramase se pune cacaoa si se omogenizeaza,se adauga compozitia ramasa si se baga la cuptorul preincalzit pentru o jumatate de ora.Se scoate se lasa sa se raceasca se taie pe din doua,se pune o crema.Se orneaza dupa preferinte.
Cu frisca deasupra si ciocolata rasa.....
Sau cu ciocolata alba topita si moturi de crema...
pofta buna!
...da-mi voie sa fur reteta...
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergereok fara nicio problema...spor la bucatarit
RăspundețiȘtergerearata bine!ofta buna sa aveti!
RăspundețiȘtergeremultumim Loredana
RăspundețiȘtergereSalut. La concursul Reteta anului 2010 se participa doar cu retete postate pe blog in 2010. Te asteptam cu drag cu o astfel de reteta in cursa pentru extraordinarele premii Kitchen AId
RăspundețiȘtergere