Faceți căutări pe acest blog

vineri, 11 februarie 2011

Pui cu legume

 Ingrediente:700 gr piept de pui(un piept mare sau doi mai mici)
                    1 ceapa rosie
                    4 rosii
                    1 dovlecel
                    2 conserve de ciuperci
                    1 legatura de patrunjel
                    1 pahar de vin alb
                    ulei de masline
                    1 catel de usturoi
                    125 gr faina
  Pieptul de pui se spala si se taie cuburi,ceapa rondele,rosiile jumate,dovlecelul felii,patrunjelul nu foarte marunt,usturoiul marunt.Pieptul de pui se da prin faina,se incinge uleiul de masline intr-o tigaie se adauga pieptul de pui se rumeneste,se pune vinul peste si se lasa la foc mic pana se evapora tot vinul.Se adauga legumele si o parte din patrunjel,impreuna cu jumatate de pahar de apa calda,se pune sare si este gata in momentul in care s-au facut legumele.Se opreste focul se pune piper.Se serveste cald.
Aburind...Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu