Ingrediente:700 gr piept de pui(un piept mare sau doi mai mici)
1 ceapa rosie
4 rosii
1 dovlecel
2 conserve de ciuperci
1 legatura de patrunjel
1 pahar de vin alb
ulei de masline
1 catel de usturoi
125 gr faina
Pieptul de pui se spala si se taie cuburi,ceapa rondele,rosiile jumate,dovlecelul felii,patrunjelul nu foarte marunt,usturoiul marunt.Pieptul de pui se da prin faina,se incinge uleiul de masline intr-o tigaie se adauga pieptul de pui se rumeneste,se pune vinul peste si se lasa la foc mic pana se evapora tot vinul.Se adauga legumele si o parte din patrunjel,impreuna cu jumatate de pahar de apa calda,se pune sare si este gata in momentul in care s-au facut legumele.Se opreste focul se pune piper.Se serveste cald.
Aburind...Pofta buna.
1 ceapa rosie
4 rosii
1 dovlecel
2 conserve de ciuperci
1 legatura de patrunjel
1 pahar de vin alb
ulei de masline
1 catel de usturoi
125 gr faina
Pieptul de pui se spala si se taie cuburi,ceapa rondele,rosiile jumate,dovlecelul felii,patrunjelul nu foarte marunt,usturoiul marunt.Pieptul de pui se da prin faina,se incinge uleiul de masline intr-o tigaie se adauga pieptul de pui se rumeneste,se pune vinul peste si se lasa la foc mic pana se evapora tot vinul.Se adauga legumele si o parte din patrunjel,impreuna cu jumatate de pahar de apa calda,se pune sare si este gata in momentul in care s-au facut legumele.Se opreste focul se pune piper.Se serveste cald.
Aburind...Pofta buna.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu