Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 10 noiembrie 2010

Horoscop pentru toamna 2010-Partea doua

Horoscop Balanta pentru toamna 2010

Intre 1 Septembrie si sfarsitul anului 2010, iubirea si viata sociala a Balantei vor trece printr-o perioada deosebit de activa si plina de evenimente interesante. Relatiile romantice incepute recent vor atinge punctul culminant intre 9 Octombrie si 19 Noiembrie, perioada in care Balanta va fi temperamentala si predispusa gandirii subiective. Da, pasiunea este cea care vorbeste in locul tau, dar nu vorbeste deloc rau… Relatia de iubire a Balantelor se afla de data aceasta pe un drum bun, echilibrat si plin de satisfactii sentimentale. Din punct de vedere financiar, vei avea ocazia sa-ti redresezi situatia incepand cu data de 14 noiembrie. Spune “nu” proiectelor noi de la locul de munca sau amana-le pentru sfarsitul toamnei, cand resursele tale energetice si intelectuale ating apogeul.

Vei fi tentata sa-ti risipesti castigurile pe te miri ce, asa ca sfatul nostru este sa le pui undeva la siguranta, intr-un depozit la banca. Chiar daca stii ca dreptatea este de partea ta, evita discutiile in contradictoriu cu rudele apropiate sau prieteni dragi. Sub impulsul momentului, ai putea spune lucruri jignitoare pe care mai mult ca sigur ca o sa le regreti ulterior. Tot in Noiembrie, in cea de a doua decada a lunii, o sumedenie de activitati pe care ti le-ai planificat se suprapun sau coincid, cauzand confuzie, amanarea sau anularea multora dintre ele.

Horoscop Scorpion pentru toamna 2010

In prima perioada a toamnei, cei nascuti sub semnul Scorpionului se vor confrunta cu o perioada de slabiciune pe plan decizional sau ideatic. Sfatul nostru? Evita pe cat posibil deciziile majore si tine-ti sub control nervii si instinctele, oricat de puternice ar fi acestea. Imediat ce acest hop este depasit, norocul va incepe din nou sa iti surada. Pe plan profesional, esti entuziasta si incepi luna Septembrie cu dreptul, urmand niste cursuri de specializare sau perfectionare pe care le aveai de mult timp in plan. Luna Octombrie aduce pentru Scorpionii singuri senzualitate si putere de atractie, insa nu si stabilitate. Relatiile care se leaga fulgerator in aceasta perioada sunt repede supuse plictiselii si destramarii.

Stiu ca vreti sa auziti cu totul altceva… insa astele nu sunt de partea voastra in toamna lui 2010 daca va doriti o relatie solida. Putina rabdare insa… iarna, situatia se schimba radical. Scorpionii care au avut parte de certuri si mici conflicte cu un anumit membru al familiei vor ajunge la un consens. Achizitionarea unei locuintei noi sau mutarea in alta, cumpararea diverselor obiecte pentru amenajare… chiar daca epuizante si consumatoare de timp, nu puteti nega ca aceste activitati va fac o deosebita placere. Mai ales ca sunteti hotarati ca de data aceasta sa ramaneti aici… Cheltuielile sunt insa masive si va dau multe batai de cap si insomnii!

Horoscop Sagetator pentru toamna 2010

In acest anotimp, Sagetatorul incearca sa se dedice mai mult familiei, aruncand o umbra de neglijenta asupra aspectului profesional. O anumita presiune pe plan financiar poate fi resimtita intre 15 Septembrie si 30 Septembrie, cand toate resursele financiare ale familiei tale sunt investite in achizitionarea unor electrocasnice sau a unei piese de mobilier la care visai de mult timp.

Din punct de vedere emotional, mijlocul toamnei te gaseste intr-o stare inflexibila si rigida, incapabila sa reactionezi corespunzator in fata schimbarii. Este bine sa stai deoparte de gandire negativa si sa alungi toate acele ganduri depresive la care inspira toamna si vremea din luna Octombrie. Incearca sa ramai calma, fa-ti curat intre ganduri, organizeaza-ti eficient planurile si cere-i ajutorul partenerului atunci cand simti ca ai ajuns la capatul puterilor. Indatoririle de mama sunt placute, insa te storc de energie. Lasa-ti copiii pentru cateva zile la parinti si bucura-te de o minivacanta in plina luna Noiembrie, cand are loc o revenire financiara rezonabila.

In ceea ce priveste Scorpionii singuri... o intalnire absolut intamplatoare cu un fost iubit din trecut ar putea deschide din nou caile iubirii in data de 10 Noiembrie.

Horoscop Capricorn pentru toamna 2010

Toamna 2010 scoate la suprafata un nou Capricorn, cu noi idealuri, noi sperante, noi planuri, insa acelasi ambitios dintotdeauna, hotarat ca in ciuda crizei financiare si a neajunsurilor materiale sa-si duca telurile la bun sfarsit. De aceea, inca de la inceputul lunii Septembrie, toate resursele energetice ale Capricornului vor fi orientate spre cariera, spre cautarea unui job mai avantajos si spre vanarea de oportunitati profesionale. Daca pana acum ezita dramatic si stramba din nas numai la gandul emigrarii sale, in Octombrie are serios in vederea mutarea sa (cu totul!) pe alte meleaguri.

Odata trecuta perioada stagnanta a lunii Septembrie, toamna va aduce ceva schimbari de perspective in viata profesionala a Capricornului. Incepand cu data de 10 Octombrie, relatiile profesionale vor fi puse intr-o lumina noua. Cu putin noroc si ajutat de astre, Capricornul intalneste persoana potrivita la momentul potrivit, adica acea persoana care ii sesiseaza geniul profesional si ii recunoaste abilitatile remarcabile. Aceasta relatie profesionala il va ajuta pe Capricorn sa creasca in proprii ochi si sa isi ceara recompensa materiala binemeritata.

Pe plan amoros, Capricornii se intorc undeva la 180 de grade. In ciuda hormonilor care o iau razna in luna Octombrie, in Noiembrie, Capricornii isi schimba preferintele si doresc implicarea lor intr-o relatie stabila. La cat de ocupati sunt… le permite 

Horoscop Varsator pentru toamna 2010

La sfarsitul lunii Septembrie, Varsatorul este ferm hotarat sa faca curat in viata personala. Si incepe cu flirturile initiate in timpul verii… pe care fie le stopeaza definitiv, fie le transforma intr-o relatie in toate regula. Daca va ganditi sa va mutati cu partenerul intr-o locuinta noua, nu o faceti inainte de mijlocul lunii Septembrie caci astrele nu sunt deloc de partea voastra. Ganditi-va daca este cazul sa va mutati impreuna sau daca nu ar fi mai bine sa mai asteptati putin. Anumite neintelegeri si nemultumiri pot veni dinspre compatibilitatea (sau poate incompatibilitatea!?) voastra pe plan domestic, asa ca este indicat sa rezervati ceva timp pentru acomodare. Persoanele implicate intr-o relatie inteleg cat de importanta este prezenta partenerului in viata lor. Prin urmare, trec usor peste momentele tensionate din perioada 17-25 Octombrie, fara sa le puna la inima.

O oarecare imbunatatire a situatiei financiare ii permite Varsatorului sa isi ajute cu un imprumut un membru al familiei sau un prieten apropiat, aplanand astfel un conflict mai vechi. Anumite castiguri pot veni din senin, din surse cu totul si cu totul neasteptate. O sporire a numarului de interactiuni sociale si a intalnirilor cu prietenii are loc la sfarsitului lunii Octombrie, cand Varsatorul se afla intr-o dispozitie emotionala excelenta. Daca nu esti precauta, sanatatea ta poate ajunge undeva sub limite in luna Noiembrie, cauzandu-ti anumite neplaceri in ceea ce priveste sistemul imunitar.

Horoscop Pesti pentru toamna 2010

Daca nu esti implicata intr-o relatie, o noua poveste de dragoste din luna Septembrie (chiar daca temporara!) iti distrage binevenit atentia de la problemele materiale care ti-au dat destule batai de cap in ultima vreme. In ceea ce priveste Pestii implicati intr-o relatie, chestiunile domestice si relatia cu partenerul ar putea fi turbulente pana in data de 21 Septembrie, cand Soarele se opune lui Uranus. Exerseaza mai mult dialogul si comunicarea cu partenerul, incercand sa va antrenati reciproc in activitati. Inspre mijlocul lunii Octombrie, un vechi prieten care te-a dezamagit in trecut te contacteaza, invitandu-te la un eveniment personal (poate o nunta sau un botez). Incearca din rasputeri sa te convinga ca s-a schimbat, insa uitarea si iertarea depind doar de tine!

Luna plina din data de 23 septembrie pune in lumina aspectul material, asa ca este foarte probabil sa ai in vedere o noua negociere de afaceri, o marire de salariu sau un credit pentru achizitionarea unei locuinte. Proiectele profesionale incepute in Octombrie au sansa sa impresioneze (pozitiv!) pe cei care trebuie asa ca nu te lasa pe tanjala si demonstreaza ceea ce poti. Spre a doua jumatate a lunii Noiembrie, esti predispusa incidentelor de tot felul.. Asigura-te ca traversezi strada regulamentar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu