Faceți căutări pe acest blog

marți, 9 noiembrie 2010

Horoscop pentru toamna 2010

Horoscop Berbec pentru toamna 2010

Chiar daca pe plan sentimental Berbecul se afla de ceva vreme in statu-quo, incepand cu mijlocul lunii septembrie lucrurile incep incet-incet sa se miste si sa se dezvolte. Fie intr-o directie pozitiva, fie inspre una negativa… Berbecul care este angajat intr-o relatie se va vedea pus in postura de a lua de o decizie definitiva: fie ramane in continuare in aceasta relatie si trece la un nivel mai profund, fie pleaca definitiv, orientandu-se spre o fosta iubire din trecut.

Toamna aduce schimbari importante pe plan finaciar, schimbari de bun augur de altfel, mai ales daca ati investit chibzuit in anumite proiecte estivale. Cu toate acestea, perioada 14 septembrie-18 octombrie va fi o perioada ineficienta, in care va este recomandat sa amanati planurile majore si activitatile financiare importante. Pe plan profesional, in ultima saptamana din octombrie veti avea sansa de a demonstra tuturor ceea ce sunteti in stare. Posibilitatea de a lega o frumoasa si stabila relatie de iubire este destul de mare pentru cei singuri, cu precadere in zilele de sfarsit ale lunii octombrie si inceputul lunii noiembrie.

Horoscop Taur pentru toamna 2010

Nici nu apuca sa-si concretizeze bine planurile pentru perioada care va urma ca surprizele incep deja sa se tina lant pentru nativul Taur. Sezonul de toamna aduce cu el o rasturnare a situatiei domestice: Taurul se vede pus in postura de a se muta intr-o casa noua (ceea ce nu-i displace deloc!). Se lasa cu totul prins in febra renovarilor si face un pas important in viata sa, mutandu-se impreuna cu partenerul sau. Pe de alta parte, o parte dintre Tauri trec prin anumite schimbari in ceea ce priveste cercul lor de prieteni. Le este greu sa se adapteze lor si vor trebui sa accepte despartirea de un prieten bun, care le-a fost alaturi in momente mai putin fericite. In Octombrie insa, sunt avantajate indeosebi aliantele pe plan social.

Taurul experimenteaza lucruri noi pe plan profesional plecand de la contactele sale sociale proaspat stabilite. Chiar daca vor fi definitivate abia spre mijlocul iernii, proiectele financiare nefinalizate incep sa prinda deja un contur. Sanatatea este domeniul care le va da multe batai de cap Taurilor in luna septembrie, multi dintre ei confruntandu-se cu afectiuni de care nu vor scapa cu una cu doua, oricand de mult si-ar dori. Atentie mai ales la regimul vostru alimentar si la tot ceea ce inseamna stres! Se recomanda precautie si moderatie in toate!

Horoscop Gemeni pentru toamna 2010

Nu este chiar totul pierdut pentru nativii aflati in Gemeni. Este adevarat ca norocul si castigurile banesti vor cunoaste o perioada neagra la inceputul toamnei, insa incepand cu data de 1 noiembrie, oportunitatile incep din nou sa le bata la usa. Castiguri mici, insa destul de dese, venind din cu totul alte directii decat cele ale jobului, vor aduce o oarecare satisfactie financiara nativilor din Gemeni. Daca esti implicata intr-o relatie stabilia, pregateste-te sa faci fata unor tentatii amoroase si anumitor provocari (gen flirturi nevinovate) la mijlocul lunii septembrie. Daca scapi cu fata curata, fara certuri si conflicte majore cu partenerul de viata, atunci te poti considera un om fericit in dragoste.

Luna Noiembrie aduce pentru Gemenii singuri o sumedenie de intruniri sociale delicioase, de iesiri amuzante cu prietenii, de petreceri ca-n anii tineretii. Este practic imposibil ca Gemenii sa nu se simta bine in compania prietenilor, mai ales ca prin intermediul lor vor cunoaste un nou “prieten” alaturi de care pot redescoperi iubirea. Aveti grija si la sanatate si imbracati-va corespunzator vremii daca vreti sa evitati gripa si durerile de cap care va pasc.

Horoscop Rac pentru toamna 2010

Surprinzatoare, antrenanta, plina de nelinisti si de batai de cap, dar si de suspans si fluturasi in stomac, iata cum arata viata sentimentala a nativului din Rac, incepand cu ultima perioada a lunii Septembrie, cand alinierea lui Venus si a lui Mercur il face pe acesta sa detina in mana toate atuurile puterii de seductie. Este extrem de important pentru Racii singuri sa iasa din carapacea lor si sa-si creeze singuri oportunitati de a cunoaste pe cineva nou. De data aceasta, primul pas trebuie sa vina dinspre propria persoana. Racii care sunt implicati intr-o relatie nu trebuie sa se lase pe tanjeala si sa lase toate responsabilitatile pe seama partenerului.

O mai mare implicare din partea lor este necesara la mijlocul lunii Septembrie, cand partenerul acestuia se va simti coplesit si obosit de aspectele practice ale relatiei lor. Luna Septembrie trece la fel ca si luna August, fara schimbari majore pe plan profesional. In luna Octombrie, schimbarea locului de munca sau un nou proiect profesional care este pe gustul si abilitatile Racului, il determina pe acesta sa fie extrem de optimist in privinta viitorului sau. Nu este deloc indicat ca in lunile Septembrie si Octombrie sa investiti prea multi bani pe lucruri inutile. Situatia financiara promite o imbunatatire vizibila abia incepand cu 12 noiembrie. Sanatatea este buna asa ca nu este cazul sa va ingrijorati inutil. Niste analize de rutina sunt totusi recomandate!

Horoscop Leu pentru toamna 2010

Din mai toate punctele de vedere, pana acum, anul 2010 nu a fost tocmai un an usor pentru nativul Leu. Situatiile stresante, reducerea bugetului si a cheltuielilor, anumite probleme de sanatate ale unui membru al familiei, lipsa unui echilibru in viata sa sentimentala l-au adus pe Leu aproape de epuizare. Draga Leu, in aceasta toamna RELAXAREA nu este o posibilitate, este un MUST! Daca nu ai avut parte de un concediu estival in toata regula, sfatul nostru este sa-ti iei cateva zile libere in luna septembrie si sa pleci undeva doar alaturi de partener/ doar in compania prietenilor apropiati. Stiu ca esti omul organizarilor, insa de data aceasta lasa-ti prietenii, lasa-ti partenerul sa faca planurile si sa stabileasca datele organizatorice ale escapadei.

Pe plan profesional, schimbarile nu sunt mari, insa semnificative. Un job part-time, o sursa de bani provenind dintr-o activitate care iti face o deosebita placere, o mica marire de salariu, toti acesti mici stimuli iti sporesc apetitul pentru munca in luna octombrie. Atunci cand organismul tau trage semnale de alarma, invata sa le dai atentie! Din cauza suprasolicitarii, ai neglijat o afectiune mai veche a sistemului digestiv, care are toate sansele sa recidiveze cu putere. Ai mare grija de sanatatea ta!

Horoscop Fecioara pentru toamna 2010

In luna Septembrie, Nativii din Fecioara au tendinta sa-si treaca problemele personale pe un plan secundar si sa-si concentreze intreaga energie asupra afacerilor. O activitate dn afara programului de munca ar putea si biletul tau catre celebritate mai ales daca se desfasoara intr-un domeniu creativ, bazat pe simt artistic si inspiratie. Din cauza unor neintelegeri si confuzii, vei fi tentata sa faci o schimbare dramatica pe plan profesional, poate nu tocmai recomandata intr-un sezon atat de solicitant precum este aceasta toamna. Nu te grabi sa iei decizii pripite!

De asemenea, din cauza unui proiect la munca, calatoriile in strainatate nu sunt deloc excluse. Indeosebi in cea de-a doua jumatate a lunii Septembrie, exista sanse mari ca persoanele singure sa se indragosteasca fulgerator. Luna Octombrie isi intra in drepturi, iar Fecioara se vede pusa in postura de a se dedica din nou familiei, mai ales dupa data de 15 Octombrie, cand urmeaza o perioada mai domoala pe plan profesional. Tensiunile care apar in viata de cuplu dupa data de 7 Noiembrie sunt puternice, insa trecatoare. Deloc un motiv de ingrijorare! Pentru ca in mai tot sezonul solicitarile energetice sunt foarte mari, nu neglija nevoia de vitamine si minerale a organismului tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu