Atunci cand am mancat prima data ciocolata de casa nu stiu cand a fost asta dar aveam gustul in minte si acum.Zilele astea am gasit o reteta si am zis sa fac ..nu credeam ca va iesi exact asa cum am mancat eu demult dar m-am inselat si a iesit si mai buna.
Ingrediente:450 gr de zahar
150 ml apa
1 plic zahar vanilat
150 gr unt
500 gr lapte praf
50 gr cacao
alune nesarate
Zaharul,zaharul vanilat si apa se pun la fiert.Laptele praf si cacaoa se amesteca intr-un vas.Siropul format din zahar si apa se raceste cu untul si nu se lasa sa se raceasca de tot si se adauga amestecul format din lapte cu cacao.Se amesteca cu telul pana se ingroasa si dupa care se continuua cu mana,omogenizandu-se bine compozitia.Se pune in forma se presara cu alune si se da la racit.
A iesit o ciocolata de toata bunatatea.
Ingrediente:450 gr de zahar
150 ml apa
1 plic zahar vanilat
150 gr unt
500 gr lapte praf
50 gr cacao
alune nesarate
Zaharul,zaharul vanilat si apa se pun la fiert.Laptele praf si cacaoa se amesteca intr-un vas.Siropul format din zahar si apa se raceste cu untul si nu se lasa sa se raceasca de tot si se adauga amestecul format din lapte cu cacao.Se amesteca cu telul pana se ingroasa si dupa care se continuua cu mana,omogenizandu-se bine compozitia.Se pune in forma se presara cu alune si se da la racit.
A iesit o ciocolata de toata bunatatea.
`te cred ca e o bunatate, arata foarte bina.
RăspundețiȘtergereforma a fost unsa sau ai folosit foie de copt?
RăspundețiȘtergere